Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 27 iunie 2014

Cum alegi un telefon mobil?

Tu cum îți alegi telefonul mobil? Pe ce criterii?

Înainte de orice o să încep cu:

Perioada minima contractuala - sau cât costa un telefon 'gratuit'.

În România contractele de servicii de comunicaţii electronice (telefonie, internet sau televiziune) se încheie pentru o perioadă minimă care nu poate depăşi doi ani. Furnizorii au însă obligaţia să pună la dispoziţia utilizatorilor şi oferte cu o perioadă contractuală minimă de până la 12 luni. Utilizatorii pot rezilia contractul fără plata unor penalităţi de reziliere anticipată numai după expirarea perioadei minime contractuale.

Reclamaţiile primite de ANCOM arată faptul că noţiunea de perioadă minimă contractuală nu le este familiară tuturor utilizatorilor şi că nu toţi înţeleg cum îi afectează această clauză în momentul în care decid să înceteze un contract de servicii de comunicaţii electronice.

Perioada minimă contractuală sau durata contractuală iniţială este acea perioadă pe cuprinsul căreia utilizatorii nu pot rezilia contractul încheiat cu un furnizor de servicii de comunicaţii decât cu plata unor penalităţi, cu excepţia cazurilor în care utilizatorii solicită rezilierea ca urmare a modificării unilaterale a contractului de către furnizori. Furnizorii stabilesc o astfel de perioadă contractuală pentru a-şi asigura recuperarea cheltuielilor în cazul ofertelor comerciale care cuprind anumite beneficii suplimentare pentru utilizatori (precum telefoane gratuite sau la preţ redus, tablete, console de jocuri, planuri tarifare promoţionale, instalare gratuită a serviciilor etc.).

Citiți cu atenție. Aveți mai multe detalii pe ANCOM.

Bun, să revenim la telefoanele noastre...

Am preferat sa-mi cumpăr telefonul la liber. Mi-am luat un Nokia Lumia 520 cu Windows Phone 8 pentru că, în primul rând, m-a atras prețul, dar și pentru că Windows Phone 8 este mai ușor de utilizat decât Androidul (cel puțin eu așa cred) și nici nu am nevoie să-l încarc cu tot felul de aplicații antivirus sau mai știu eu ce.






Nokia Lumia 520 are o cameră de 5 megapixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 cu două nuclee la 1.0 GHz, 8 GO spațiu de stocare, 512 MO de memorie RAM și un slot pentru carduri de memorie MicroSD, are 124 grame, un ecran IPS de 4" și o baterie de 1430 mAh.

Diferența dintre Nokia Lumia 520 și Nokia Lumia "celelalte" poate fi, pentru unii, importantă și semnificativă. Vedeți detalii despre Nokia Lumia 520 aici, iar aici aveți detalii despre celelalte Nokia Lumia. Faceți voi diferența și vedeți pe care vi-l cumpărați.

Având în vedere și luând în considerare faptul că consoarta mea nu a dorit un telefon prea pretențios și complicat (Mulțumesc, Doamne!), ea și-a ales un smartphone Allview A4 You Dual SIM spunând că nu vrea să dea o groază de bani pe telefon... A vrut un dual sim ca să-și bage sim-ul de la stik-ul RDS în el și să aibe internet moca.



Smartphone Allview A4 You Dual SIM se remacă prin prețul incredibil de mic pentru un telefon mobil cu Android, acest telefon fiind ceea ce se cheamă pe la noi "Un telefon pentru toate buzunarele". De ce să-i cumperi copilului sau nevestei (fără pretenții) un Samsung Galaxxi și să-ți pară rău după el dacă i-l fură sau îl pierde? Nu-i mai bine să-i cumperi un smartphone deștept și ieftin?

Descriere și detalii tehnice despre Smartphone Allview A4 You Dual SIM găsești aici.

În concluzie, eu cred că, dacă studiezi bine piața și faci niște comparații, te scoți mai bine și mai ieftin dacă îți iei un Smartphone la liber decât unul cu prelungirea contractului pe 2 ani la operator sau, dacă vrei un telefon mobil mai pricopsit, trecerea la un abonament mai scump.


Nu știu dacă te-am convins să-ți cumperi sau nu telefon, ideea este că dacă dai clic pe un link sau pe o reclamă care te trimite direct pe site-ul eMAG și apoi te hotărăști să-ți cumperi ceva, eu primesc din partea lor un comision care nu are nicio legătură cu cumpărăturile tale și nu influențează în niciun fel prețurile. Este doar un bonus din partea lor pentru mine pentru că cineva a dat clic pe reclama lor plecând de pe site-ul meu. Mulțumesc tuturor celor care au înțeles asta și au cumpărat ceva pornind de la reclamele sau link-urile de aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys