Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

Am schimbat masina de spalat rufe dupa 14 ani

Am avut o masina de spalat rufe Whirlpool cu incarcare pe verticala care m-a tinut 14 ani. Nu am aruncat-o, am dat-o unui vecin mai... neajutorat. Masina de spalat inca functiona foarte bine, doar ca se vedea ca au cam trecut anii peste ea, iar schimbarea, trebuie sa recunosc, a vrut-o sotia, nu eu.

http://profitshare.ro/l/1155915
... a fost odata Whirlpool


Am inlocuit masina de spalat rufe Whirlpool cu una de la Electrolux, tot cu incarcare pe verticala pentru ca lupta cu spatiul este foarte stransa cand locuiesti la bloc. Am asezat-o in baie, dupa usa, si astfel am castigat o gramada de spatiu. Noua achizitie se numeste Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT41262TW, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb si, din cate am vazut, doamna mea este super-multumita. Daca doamnele sunt multumite, noi, ceilalti, traim in pace!!! :)

http://bit.ly/1yoHUG4
... acum este Electrolux


Nu pot sa va recomand un produs sau altul, voi stiti cel mai bine ce va trebuie. Depinde unde pui masina de spalat: unii isi pun masina de spalat rufe in bucatarie (e de preferat modelul cu incarcare frontala), altii le pun in baie (acolo spatiul este mai mic si este de preferat modelul cu incarcare pe verticala).
Masini de spalat rufe gasesti si la Flanco si la eMAG.

http://bit.ly/151qhot  http://bit.ly/151rFHP



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys