Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

Consola Microsoft Xbox 360


Pro
Xbox 360 încă rămâne în Topul consolelor de gaming și divertisment.

Contra
Încă mai folosește DVD-uri clasice, deci multe jocuri noi încă mai rulează pe mai multe dvd-uri.

Verdict
Microsoft Xbox 360 este alegerea optimă pentru distracție datorită multitudinii de aplicații media și a sutelor de jocuri.

Aveți de unde să alegeți...
http://profitshare.ro/l/923303

Microsoft Xbox 360 este o consolă de jocuri video pe care te poți baza, care oferă în mod constant o mare gamă de jocuri și experiențe multimedia. Deși următoarea generație de sisteme de jocuri este acum disponibilă, Xbox 360 încă oferă cele mai multe aplicații media, precum și peste o mie de jocuri video de înaltă calitate. Xbox 360 se distinge, ca centru de divertisment prin intermediul Xbox Live, serviciul online premium, care permite membrilor săi accesul la multiplayer online și chat.

De asemenea, opțional, senzorul Kinect face consola simplu de utilizat, oferind jucatorilor acces la controalele de mișcare și voce. Cu toate acestea, multe din jocurile consolei sunt disponibile pe alte sisteme, iar Microsoft pare să fi pus mai mult accentul pe Xbox One, în loc să încerce să dezvolte adevăratul Xbox 360. Pentru că are multe puncte forte, Microsoft Xbox 360 rămâne în Topul preferințelor gamerilor.

Consola Xbox 360 are cel mai bun controller pentru jocul Call Of Duty (toate din serie).


Odată cu apariția noilor generații de console de jocuri, Xbox 360 nu mai este cel mai puternic sistem de pe piata. Cu toate acestea, încă reprezintă o opțiune pentru jocuri și divertisment. Xbox 360 utilizează componente updatate la maxim, iar cele mai multe dintre jocurile și aplicațiile media sunt în rezoluție full HD (1080p). În ciuda faptului că a suferit mai multe modificări de sistem, Xbox 360 folosește încă o unitate de bază DVD, în loc să treacă la un upgrade de player Blu-ray. Din acest motiv, multe jocuri noi vin pe doua discuri, iar tu va trebui să instalezi un disc înainte de a putea juca jocul tău preferat.


Xbox 360 este printre cele mai bune hub-uri de divertisment disponibile. Cu o configurație completă, oricine din familie poate găsi ceva care să-i placă. În trecut, aplicațiile media premium erau blocate în spatele abonamentelor Xbox Live Gold. Din fericire, Microsoft a renunțat la această politică, iar acum puteți accesa aplicații (cum ar fi Netflix și Hulu Plus) fără să plătiți taxa anuală de 60 dolari pentru Xbox Live Gold. Xbox 360 are acces la mai multe aplicații mari, inclusiv ESPN, Machinima și GameTrailers. Puteți folosi senzorul Kinect pentru mișcare și comenzi vocale pentru a controla toate aspectele non-gaming ale consolei, astfel încât oricine poate găsi ceva distractiv pe Xbox 360​​.

Multimedia & Social
Xbox 360 nu are acces la Facebook sau Twitter, așa că nu veți putea împărtăși activitatea voastră cu prietenii de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea... Puteți discuta cu prietenii atunci când vă jucați diferite jocuri online. Toți utilizatorii înregistrați au acces la e-mail, indiferent dacă aceștia plătesc un abonament Gold sau nu. Există aplicații precum Skype, care utilizează senzorul Kinect pentru a vă menține în conectat cu prietenii de peste tot din lume. Atâta timp cât prietenii tăi au un Xbox 360, aceasta este cea mai bună consola pentru a rămâne conectat cu ei.

Help & Support
Microsoft vă permite să contactați experții Xbox prin live chat și forumuri. Există o secțiune detaliată disponibilă prin care puteți naviga. Cu toate acestea, toate opțiunile de suport sunt dificil de găsit online. Trebuie să navigați printr-o mare de link-uri și meniuri înainte să găsiți informațiile de care aveți nevoie.

Microsoft Xbox 360 - Concluzie
Microsoft Xbox 360 este consola de jocuri video cea mai de încredere, datorită gamei sale excelente de jocuri și a ofertei de divertisment superbe. Odată cu apariția noilor sisteme de joc, Xbox 360 se va pierde încet și sigur, dar deocamdată, această consolă are zeci de aplicații media și peste o mie de jocuri video pentru a vă distra. Din moment ce aplicațiile premium nu mai au nevoie de un cont Xbox 360 Live Gold, această consolă este o opțiune excelentă de divertisment.


Aveți de unde să alegeți...
http://profitshare.ro/l/923303



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys