Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

Cum sa ai cel mai tare Smart TV



http://profitshare.ro/l/935543

Daca vrei sa ai un TV Inteligent (Smart TV) nu trebuie sa-ti cumperi neaparat un TV Smart. Este suficient sa-ti cumperi un TV LED sau TV LCD la un pret decent. In schimb, iti trebuie un mediaplayer destept,  un gadget cat un stick USB, ieftin si foarte performant.




Cei care nu au un televizor smart, dar doresc sa vada filme in format .mkv sau .avi ori filme 3D, sau să navigheze pe internet, mediaplayer-ul este alegerea perfectă (vezi oferta si preturile aici).
Odata conectat la televizor, prin cablu cu mufa RJ45 sau WiFI, TV LED-ul sau LCD-ul devene instant un Smart TV. Sistemul de operare (ANDROID) porneste in cateva secunde.




Unele gadgeturi pot fi controlate cu mouse-ul sau cu tastatura wireless sau cu fir (depinde de modelul de mediaplayer pe care alegi sa ti-l cumperi), conectate prin USB. Unele mediaplayere pot fi controlate si direct din smartphone cu aplicatia RKRemoteControl. Mai sunt si alte solutii, dar acest software pare a fi cel mai bun. Poti sa atasezi la mediaplayer orice alt dispozitiv prin USB sau bluetooth, de la casti la boxe, controllere etc. Poti sa-i pui un HDD extern sau orice alt dispozitiv de stocare.

Dupa ce te conectezi prin wireless la internet, incep sa curga aplicatiile.

Cele mai multe sunt deja instalate (de la Chrome la Youtube, client de mail etc). Restul le descarcati din Play. Pe internet, mediaplayerele se misca fluent. Mediaplayerele au Flash-ul incorporat, deci vei vedea fara probleme toate aplicatiile.

FILME ONLINE PE TV LCD sau LED

Pe site-urile, precum serialepenet.ro si vplay.ro etc, filmele se vad excelent, fara intreruperi.
Ca sa nu aveti probleme cu intrentetul, va recomand sa aveti un router puternic (vedeti aici). Totul e sa ai o conexiune buna de internet si un rooter wireless sanatos, preferabil cu doua antene, pentru ca semnalul de internet este esential.

http://profitshare.ro/l/935543

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys