Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

La ce este bun un Navigator GPS





http://bit.ly/1Ayc8fn   http://bit.ly/1AyaTge

Trebuie să recunosc că, înainte să plec la drum, de cele mai multe ori mă consult cu "Google Maps". Îmi place să-mi fac idee despre cam pe unde trebuie s-o iau, prin ce localități o să trec, asta ca să știu ce "intermediare" bag în traseul GPS-ului.
Mulți vor spune "Dom'le, eu știu drumul". Dar GPS-urile astea au scos din probleme pe mulți dibaci care credeau că se descurcă singuri - cazul meu, recunosc.
De când am început să folosesc GPS-ul, am descoperit drumuri noi și trasee mai scurte spre destinațiile mele. Habar nu aveam de acele rute. Îmi pare rău că nu am un navigator cu Travel Trafic OK ( vezi aici sau aici despre ce este vorba) care să-mi spună pe unde este aglomerație și ce zone să evit în drumul meu.
E de preferat să-ți iei un navigator GPS cu hărți care se actualizează periodic, decât să stai tu și să cauți nu știu pe unde și să-ți mai strici și aparatul că bagi în el nu știu ce hărți. Dar, mă, rog, fiecare face cum vrea, GPS-uri sunt de toate modelele și pentru fiecare pe toate drumurile; vă recomand prețuri bune la eMag sau Flanco, mai ales că e perioada Black Friday (vezi aici sau aici).

Trebuie să admit și faptul că, de când cu tehnologia asta Smartphone cu Android sau Windows 8.1 pe telefoanele mobile, navigația GPS o are toată lumea care are un telefon "deștept" (vezi oferte la eMag sau Flanco). Problema apare atunci când pleci la drum și navighezi pe GPS-ul telefonului... Ce faci dacă te sună cineva în acel moment? Ce faci dacă, din cauza unui apel, ratezi o intersecție? Nu zici că era mai bun un GPS? Ca să nu mai vorbim că poți să bagi în ele poze, sau să asculți muzică de câtă memorie ai pe Micro SD: ai Micro SD de 4GB, bagi doar harta Europa; ai Micro SD de 8 GB, bagi și hărți și muzică; ai Micro SD mai mare de 16 GB, bagi și hărți și muzică și filme. Toate minunile le găsești la eMag și la Flanco.


http://bit.ly/1Ayc8fn   http://bit.ly/1AyaTge



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys