Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

Sony PlayStation 3



Aveți de unde să alegeți...

http://profitshare.ro/l/923303

Pro:
PlayStation 3 oferă gameplay-ul online gratuit prin intermediul PlayStation Network
Contra:
Mulți editori și dezvoltatori au probleme de portare a jocurilor pentru PS3, și cele mai multe jocuri multiplatformă suferă bug-uri majore și erori pe această consolă.
Verdict:
Deși nu mai este o consolă ultimă generatie, Sony PlayStation 3 este în continuare printre cele mai bune sisteme de jocuri, datorită jocurilor on-line gratuite și o listă foarte mare de jocuri dedicate.


Sony PlayStation 3 a fost una dintre ultimele console care a utilizat o tehnologie unică și proprie ca model de fabricație în ultimele trei decenii. În trecut, console de origine trebuiau sa foloseasca hardware și limbaje de programare originale pentru a se pune la adăpost și bloca pirateria, dar acest lucru a însemnat că dezvoltatorii trebuiau să rescrie codurile jocurilor dacă doreau să le lanseze pe mai multe console. Astăzi, multe console folosesc același limbaj de programare, ceea ce le face mai ușor accesibile jocurilor de aceeași calitate pe platforme multiple, dar PlayStation 3 a încercat să utilizeze prelucrare de celule și limbaje unice de dezvoltare pentru a oferi cea mai puternică consolă creată vreodată. În timp ce PS3 este cu siguranță o consolă puternică, jocurile sale multiplatformă au tendința de a cataloga drept slabă această consolă. Din fericire, multele sale jocuri exclusive și aplicații media fac din aceasta o consolă puternică.

Teoretic, PlayStation 3 este o consolă de jocuri uimitor de puternică. Folosește o placă video de mare putere grafică și un procesor unic. Tehnic vorbind, este un super-calculator capabil să execute sute de procesări fără supraîncălzire. Din păcate, puțini dezvoltatori de jocuri știu să valorifice această putere.
Pentru că este atât de diferită de PC-uri și alte console de jocuri, PS3 suferă la capitolul jocuri populare. Nici măcar primii dezvoltatorii nu au reușit să utilizeze la maxim potențialul sistemului, iar cele mai multe jocuri au doar rezoluție de 720p. Totuși, PS3 are o mare varietate de jocuri exclusive care acoperă toate genurile și stilurile.



Cel mai mare avantaj pentru PlayStation 3 este serviciul său on-line gratuit, PlayStation Network. După ce ți-ai creat un cont, poți juca jocuri on-line, poți să accesezi magazinul online și să descărci o varietate de aplicații media. Sony oferă PlayStation Plus ca serviciu de rețea suplimentar pentru 50 dolari pe an. În plus, vă oferă săptămânal două jocuri gratuite pentru PS3, PS4 sau PS Vita, și puteți juca aceste jocuri atâta timp cât aveți un cont Plus. PlayStation 3 vă permite să jucați mai multe jocuri descărcate de la distanță cu Vita. Toate aceste caracteristici sunt parte a sistemului PS3 în continuă evoluție și îmbunătățire.

PlayStation 3 este un mare centru de divertisment, datorită Blu-ray-ului, aplicațiilor media și accesului gratuit la internet. Consola este capabilă de voce și video chat, dar va trebui să vă cumpărați periferice separate pentru a accesa aceste programe.

Sony PlayStation 3 - Concluzie:
Sony PlayStation 3 este o consolă cu o largă varietate de jocuri video, oferind jocuri interesante, jocuri online gratuite și multe aplicații multimedia. Din cauza arhitecturii sistemului multe jocuri au bugg-uri. Chiar dacă consola PlayStation 4 este acum disponibilă pe scară largă, Sony continuă să se îmbunătățească PS3 prin actualizări de sistem constante, un flux constant de jocuri și multe opțiuni de divertisment.

Aveți de unde să alegeți...

http://profitshare.ro/l/923303


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys