Archives

Legile Internetului

E mai bine să cumperi online.
Legile Internetului
Banii înapoi sau schimbarea produsului în termen de 30 de zile.
Conform OG 130/2000, cumpărătorul poate returna orice produs în 10 zile (cu excepția cazurilor de la Art. 10) doar atunci când este vorba de cumpărături online. În acest caz vânzătorul este obligat să-i returneze banii în maxim 30 de zile.

Reclama

vineri, 12 decembrie 2014

YotaPhone 2: cel mai cool smartphone din lume

”Noul YotaPhone 2 este un telefon ce schimbă regulile jocului, de aceea este destinat celor care-și doresc ceva diferit, nu un smartphone obișnuit. Elementul diferențiator este dat nu doar de integrarea unui ecran ce servește la conservarea bateriei, dar și de capacitatea celor două ecrane de a funcționa în armonie. Conceptul unic cu două ecrane se traduce în final într-un telefon extrem de practic, îndeosebi pentru cei care-și doresc să fie mereu conectați, dar și selectivi cu informațiile la care doresc să fie expuși”,
... declară Lucian Georgescu, Regional Sales Manager Ingram Micro, distribuitorul oficial YotaPhone 2 în România.

http://bit.ly/1vyyT03

YotaPhone 2 va fi lansat in ianuarie 2015, la Londra, unde sunt aşteptate detalii complete.

YotaPhone 2 va fi comercializat pe piata din Romania prin intermediul eMAG. Pretul recomandat de producator este de 700 Euro, dar,  pentru cei interesati, pretul nu conteaza!!!!

YotaPhone a fost, incontestabil, unul dintre cele pretentioase smartphone-uri lansate anul trecut, nu cu unul, ci cu două ecrane. Chestia asta cu LCD și E-Ink a fost, cu siguranță, o mare realizare de fabricație, dar utilizarea limitata a ecranului secundar însemna pur și simplu ignorarea potențialul său. Fara sa fie descurajati, Yota Devices a anuntat la inceputul acestui an ca sunt gata sa continuare, iar astăzi sunt pregătiti să lanseze noul și îmbunătățitul YotaPhone 2. cu un alt design, specificatii high-end, display cu rezoluție mare binevenita pentru upgrade-uri, dar cel mai important, o revizuire aprofundată a software-ului telefonului ceea ce înseamnă că puteți utiliza ecranul E-Ink cu consum redus de resurse, funcționalitate necesara pentru această generație.

http://bit.ly/1vyyT03

YotaPhone 2 este cel mai interesant smartphone construit vreodată. Este singurul smartphone din lume care are 2 ecrane. Este telefonul cu Android la care nimeni nu se astepta.
Ca și predecesorul său, YotaPhone 2 nu este chiar pentru oricine. Yota Devices a realizat ceea ce si-a propus: sa faca un telefon cu un ecran E-Ink care are mai multe moduri de utilizareiare, iar al doilea ecran sa nu mai fie o ciudățenie, ci o componenta activa.

YotaPhone 2 folosește sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de memorie RAM, un spațiu intern de stocare de 32GB. Lista dotărilor este completată de o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Conectivitatea include 4G/LTE, WiFi și NFC.

http://bit.ly/1vyyT03

YotaPhone 2 are o greutate de 150 g, dimensiuni de 144 x 69,5 x 8,9 mm și este disponibil în două variante de culori, pe alb și negru. Ambele display-uri sunt protejate prin Corning Gorilla Glass 3.

YotaPhone 2 are un display principal de tip AMOLED, cu diagonala de 5 inci și rezoluție full HD, iar pe partea opusă se află cel de-al doilea ecran (Yota Always-On), un E-ink monocrom de 4,7 inci, care poate fi personalizat după preferințe, afișând doar informațiile relevante pentru utilizatori. Acesta are o rezoluție de 960 x 540 pixeli și este ideal pentru citirea cărților electronice, a notificărilor, cât şi pentru afişarea permanentă a unor informaţii precum ora, vremea, imagini sau a altor informații reflectate de pe display-ul principal.


http://bit.ly/1vyyT03

La o singura incarcare a bateriei poti citi o carte timp de 5 zile;
Neobositor pentru ochi și lizibil chiar și la lumina soarelui, ecranul oferă cea mai bună experiență pentru orice este afisat.

Ce mai pot face cele două ecrane?

* YotaEnergy – transferă automat toate funcțiile cheie, inclusiv apeluri și texte, pe cel de-al doilea ecran atunci când bateria ajunge la 15%, oferind  posibilitatea de folosire a telefonului pentru încă în 8,5 ore.
* YotaMirror – pe ecranul Always-On poate fi folosită orice aplicație pentru Android. Printre acestea se numără cele mai populare aplicații pentru cărți electronice (... Amazon Kindle) până la aplicații de messaging (... WhatsApp).
* YotaSnap – utilizatorii pot transfera de pe ecranul din față pe ecranul al doilea orice tip de informație (o hartă, un cod QR - bilet de călătorie) și pot avea acces la această informație chiar dacă bateria se consumă în totalitate.
* YotaCover - permite personalizarea ecranului cu fotografii sau notificări și mascarea informațiilor afișate pe ecranul Always-On la o simplă atingere.

YotaPhone 2 va fi lansat in ianuarie 2015, la Londra, unde sunt aşteptate detalii complete.
YotaPhone 2 va fi comercializat pe piata din Romania prin intermediul eMAG. Pretul recomandat de producator este de 700 Euro, dar,  pentru cei interesati, pretul nu conteaza!!!!


http://bit.ly/1vyyT03


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Make money. Have fun.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=427192

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/onimushacs

http://www.marketglory.com/strategygame/onimushacs

https://www.linkbucks.com/referral/584755
Linkbucks is easy to use. Just create a paying link, paste the code on your website, and watch the money add up as people click on your links.
The leader in social marketing. Make money for sharing your links. Absolutely free to join. Payments made instantly. Sing-up.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys